Lepotica i zver - film

Kad kapetan izgubiti sav svoj tovar u brodolomu, suočava se sa nezamislivim izborom: da da svoj brod okrutnom princu kod koga se zadužio, ili da pošalje jednu od svojih ćerki da radi za njega. (La Bella y La Bestia, 2014)

Njegova mlađa kćerka Bela se međutim, sama iskrada i odlazi da se predstavi princu u njegov zamak. Princ Leon je poznat po svojoj oholosti i kapricijalnom ponašanju. Maska koju nosi na licu mu prekriva ružni ožiljak, a tajna iz prošlosti koju duboko skriva ga neprestano muči.

On odmah biva očaran Belinom lepotom i hrabrošću i pokušava da je učini još jednim od svojih trofeja, čak se i kladi sa svojim rođakom da je može zavesti u roku od nekoliko nedelja. Ali Bela nije tako jednostavna.

Naposletku, između njih počinje da se razvija ljubav, koja nailazi na razne prepreke, a jedna od njih je i ljubomora Leonovog rođaka. Ipak Leon uspeva da ubedi Belu da ona nije samo opklada, već nešto mnogo više. Kako bi joj dokazao svoju ljubav, poništava dug njenog oca, oboje ih oslobađa i reši da se oženi njom.

Ova strastvena adaptacija klasične priče "Lepotica i zver" obiluje predivnim predelima Severne Italije i ne oslanja se samo na magiju, već na nešto mnogo snažnije. Daje odgovore na pitanja - da li se okean može ukrotiti? Da li je zver ipak vredna ljubavi?

Uloge: Lea Bosko, Đusi Fereri, Džejmi Olijas, Alesandro Preciosi....

broj komentara 4 pošalji komentar
(petak, 18. okt 2019, 15:38) - anonymous [neregistrovani]

Lepotica i Zver

Prelep je ali ja nisam odgledala do kraja pa ne m9gu ništa konkretno da kažem ali može li neko da mi kaže gde mogu da pogledam ceo Lepotica i Zver molim vas

(nedelja, 29. sep 2019, 02:39) - anonymous [neregistrovani]

Lepotica i zver

Prelep film, molim za još neku reprizu u skorije vreme.

(nedelja, 18. avg 2019, 15:26) - anonymous [neregistrovani]

Lepotica i zver - film

Ocarana sam ovim filmom. Gledala sam ga vise puta. Glumci i predeli su odlicni, kao i kostimi. Nije klasicna bajka. Volela bih da pogledam reprizu jos koji put.
Svima preporucujem!

(nedelja, 18. avg 2019, 14:40) - anonymous [neregistrovani]

Lepotica i zver

Po mom mišljenju najinventivnija i najkreativnija adaptacija ove bajke. Molim za reprizu.