Plava ptica

Gde žive leteće žabe? Ko je bio Erne Rubik? Kakve veze imaju naše sanduče i putovanje kroz vreme? Odgovore na ova i još mnoga pitanja, otkrijte u novoj epizodi 15. sezone "Plave ptice" u subotu, 14. decembra, u 12.:05, na Prvom programu RTS-a!

Pošto se naše sanduče pokvarilo, Osman će, naravno, pokušati da ga popravi. Ali kako on ne zna gotovo ništa o tome, samo će situaciju učiniti gorom, a iz našeg sandučeta počeće da izleću razne čudne stvari iz prošlosti i budućnosti.

Gospođa Ž možda ne zna mnogo o putovanju kroz vreme, ali definitivno zna kako da za najkraće vreme upamtite koliko koji mesec ima dana. A kako da upamtite reč Madagaskar i da je više nikad ne zaboravite, za to će biti zadužen Osman. Ali tek nakon što se vratimo sa ovog čudesnog ostrva gde raste baobab i žive lemuri.

Dok kuvarica u svojoj magičnoj kuhinji bude pripremala neki novi obrok, gospodin Dž će pripremiti novu pitalicu. Čitaćemo i nova pisma, Osman će izvesti novi trik, a naša gusarska posada otkriće nam štošta o Rubikovoj kocki.

Sam kraj naše emisije ulepšaće Plesni klub "Dens Fektori" i zato nas gledajte u subotu 14. decembra, u 12.05. na Prvom programu Televizije Srbije!

Urednice i scenaristkinje emisije su Dunja Petrović i Jelena Popadić Sumić, reditelj Ivan Milanović, kompozitor Dragoljub Ilić, a glumci Borka Tomović, Osman Ahmed, Andrijana Oliverić, Marija Medenica i Miroslav Petrović.

Let, let!

broj komentara 1 pošalji komentar
(subota, 14. dec 2019, 09:05) - Anonymno [neregistrovani]

Po Bogu,meni nije jasno,kako to,vi tu,mi ovde...

Ljudi,savršeno dobar,za uvek odgledati je film: " Forrest Gump (1994). " Savršenu ljubav kakva je u vama,svako jutro vi hrabro i bezgranično savršeno delite sa nama!***Začudjujuće predivno!***Bog vas voli,ja vas obožavam,narod vas voli i poštuje,šta čovek može više da poželi?***A što se tiče nedorečenosti,LJUBIM VAS I VOLIM,JER...***NE BRINITE SE NI ZAŠTA,jer...***

Plava ptica Plava ptica

Autor:
RTS

Plava ptica i dalje leti svake subote u 12:05 na Prvom programu Televizije Srbije! Svi drugarići dobro znaju da u plavoptičastom letu uvek mogu da uživaju u raznim avanturama, saznanjima i dobroj muzici. [ detaljnije ]