Jutarnji program

U ovoj emisiji, neke od tema o kojima govorimo su:

- To niko nije očekivao: Srbija je igrala protiv SAD-a na Svetskom prvenstvu u košarci, ali ne finale, već razigravanje za plasman od 5 do 8 mesta. I pobedila. Koliko je teško bilo košarkašima da se motivišu za utakmicu sa Amerikom? Kako sportisti pobeđuju krizne situacije? Sa nama će biti Andrija Gerić, sportski psiholog i nekadašnji odbojkaški as

- Stručnjaci za zdravlje odavno nam govore: hodanje je put do zdravlja! Redovna šetnja dobro će uticati na srce i krvotok, ubrzaće sagorevanje viška hrane i svakako umanjiti rizik od dobijanja gotovo svih, pogotovo savremenih bolesti. Koliko treba da pešačimo i kojim tempom?

- U Beogradu će biti održana konferencija o paralelnom proučavanju građanskih ratova u Libanu, Jugoslaviji i Siriji. Ima li sličnosti između građanskih ratova na prostoru bivše Jugoslavije, i onih u Libanu i Siriji?

- U delu zanimljivosti, otkrivamo kako rešiti problem usamljenosti i kod ljudi i kod pasa - stigao je i savremeni odgovor: roboti.

- U oblasti kulture tražimo odgovor, da li odlaskom Vlade Veličkovića u Parizu više nema naših velikih slikara

- Beograd će biti domaćin prvih susreta folklornih veterana i rekreativaca pod nazivom „Beograde širi svoje grane i prihvati nas veterane".

- Povodom 30 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa izmedju Koreje i Srbije, Ambasada Republike Koreje i RTS prikazuju popularne serije iz najnovije korejske produkcije. U čemu je tajna uspeha korejske kinematografije, al ii muzike koja je dobila naziv Kpop

Urednici emisije su Dušica Tasić i Aleksandar Tucaković, a voditeljka Sanja Dragićević Babić...

broj komentara 0 pošalji komentar