SAT: Patrola do Bugarske - Sunčev Breg, Nesebar i Sozopol

Ako ste mislili da je sezona patrola gotova, prevarali ste se. I ove nedelje SAT vas vodi na putovanje.

Ovoga puta idu prema Crnom moru, tačnije obići će najpopularnija letovališta na bugarskom primorju - Sunčev Breg, Nesebar, a po prvi put se spuštaju i malo južnije od Burgasa, do Sozopola.

Uz sve informacije koje vam mogu koristiti na putu dugom skoro 600 kilometara, imaćete i ekskluzivnu priliku da pogledate kako izgleda poslednja deonica auto-puta od Proseka do Crvene Reke. Naime, ekipa SAT-a dobila je dozvolu da se proveze novom trasom koja je u potpunosti završena. Videćete gde su još preostali radovi, ali ćete čuti i prve zamerke.

Urednik i voditelj je Mladen Alvirović.

Repriza emisije je petkom u 14.00 na Drugom programu.

broj komentara 2 pošalji komentar
(ponedeljak, 29. jul 2019, 20:44) - Mара [neregistrovani]

Лепа патрола

Много ми се свидела ова патрола,лепо је урађено и најбоља је била од свих,препоручујем вам патролу до варне ,сретан вам пут и апел на ртс да вам да више и дуже простора

(nedelja, 28. jul 2019, 18:38) - anonymous [neregistrovani]

Poziv u pomoć

Mladene svaka čast, profi odradjena emisija.
Jedna poruka gospodi iz saobraćajne policije, pod hitno i obavezno šaljite patrole na deonicu do g/p, spasite nas nesmotrenih vozača, mahom iz Turske!

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]