Jutarnji program

Ni košava ne može da nam pokvari plan da se probudimo u dobrom raspoloženju i ovu nedelju počnemo sa zanimljivim ljudima i pričama iz cele Srbije.

Ko otvara nove tačke sporenja na Kosovu i Metohiji, a ko ima moć da primiri Prištinu? Šta nam donose dani pred nama: ukidanje taksa, nastavak dijaloga ili nove izbore u Pokrajini?

U 2018. godini pet beba ostavljeno je ispred tuđeg praga. Pre nekoliko dana, još jedna u Malom Crniću. Ako su ostavljene, nisu same. To poručuju nadležni, a kako to izgleda u praksi i ko će se pobrinuti da bebe pronađu adekvatan dom, pitamo Dragana Vulevića iz Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračku i socijalnu zaštitu.

Porodiljsko je porodiljsko, čak i kad niste porodilja. Šta rade tate na porodiljskom odsustvu proverićemo ovog jutra.

Videćemo kako je Irena Ivić svojim podvigom motivisala porodicu da pokrenu kampanju "budi kao Irena". Ali, i kako je nestala motivacija da  se Memorijalni kompleks u Jabuci očuva. Hoće li "Boško Buha" dobiti novog vlasnika?

Po svemu što jeste, Bojan Ćirić je naš rekorder. Slepi vaspitač koji za decu svakodnevno priprema najkreativnije i najzabavnije igre, pesme i predstave. Njegove metode poznate su i van predškolske ustanove u kojoj radi. Nije mu teško da ovog jutra iz Zaječara dođe do nas.

Ko je Beti Đorđević i kako je obeležila decenije za nama - znamo. Ko su joj prijatelji saznaćemo na koncertu. I pre toga u Jutarnjem programu.

Vidimo se u 6.00

Voditelj Nada Gogić
Urednici Nada Gogić, Duško Nikolić

broj komentara 0 pošalji komentar