Студио 6: Владимир Пејковић – Позоришни вртлог

Емисија Студио 6 до сада је угостила велики број домаћих и страних стваралаца нових тенденција и свежих приступа савременој, wоrld, етно, џез и импровизованој музици.

Владимир Пејковић, наш композитор, први пут је у овим арaнжманима и облику одсвирао своју позоришну и филмску музику уживо пред публиком у студију.
 
Поред Владимира Пејковића, на клавиру, клавијатурама и бас гитари, наступили су и Соња Лончар и Андрија Павловић, клавијатуре и синтисајзери, Ања Ђорђевић, глас, Дамјан Бабић, гитара, Немања Аћимовић, удараљке и Душан Петровић, саксофон.
 
У раду овог аутора рођеног 1976. године, поред писања камерне музике, значајно место заузима музика за позориште и филм. Компоновао је музику за више од сто тридесет позоришних представа различитих жанрова и неколико играних филмова. Поред компоновања, учествује у институционалним и независним продукцијама широм Србије и региона, у пројектима као музички супервизор, дизајнер звука и извођач (клавир, гитара, бас-гитара, жива електроника), сарађује са бендовима Јарболи, Црви, LP Electro. За ауторске радове је више пута награђиван.

Ауторско уреднички тим: Ивана Неимаревић, Ксенија Стевановић и Невена Поповић
Режија: Иван Милановић
Дизајн звука: Зоран Марић

Реприза, 07. април у 03:08 и 11:08

број коментара 0 Пошаљи коментар