РТС ординација

Здрава мисија у РТС ординацији наставља се и овог викенда. Певачица Ксенија Мијатовић ће припремати здрава јела, биће разјашњене заблуде о акнама тј. бубуљицама, а на крају вас очекује 5 савета о лечењу проблематичних хемороида.

У првом блоку емисије, Храна као лек, куваће певачица и психолог Ксенија Мијатовић. Она ће дати предлог здраве салате, а говориће отворено и о томе са којим се аутоимуним болестима бори, као и о томе шта је урадила да превазиђе мањак гвожђа. Водитељка, Марија Поповић, предложиће рецепт за здраве и посне ћуфте. Све о намирницама и рецептима објасниће нутрициониста Ана Петровић.

Истине и заблуде биће о акнама тј. бубуљицама. Сазнаћете чиме треба мазати бубуљице када се појаве, када их треба цедити, када се даје орална терапија за лечење, који хормини изазивају бубуљице и још моного тога. Све ће објаснити др Сунчица Живковић, дерматовенеролог.

Пет савета биће о лечењу проблематичних хемороида. Чућете како се треба хранити, шта урадити када постоји проблем затвора, али и како се проблем може превазићи неким интервенвцијама које нису класичне хируршке. Савете ће дати др Милена Шћепановић, хирург и проктолог.

Аутор и водитеље је Марија Поповић.

Редитељ емисије је Петар Станојловић.

 

број коментара 0 Пошаљи коментар