Знање имање

Показало је Михољско лето све дарове Жупе. Тамјаника и Прокупац окитили винограде. Рибњаци се спремају за Божићни пост. Недавно откривена фигурина привукла је пажњу целог света.

Концепт од "њиве до трпезе" доноси профит и развија породични бизнис. То је и тема овог издања Знања Имања. О препознавању могућности и развоју говоре: три генерације породице Минић из Тржца како се тамјаника вратила на трпезе и зашто је поштују и Французи и Кинези.

Ерићи из Плеша - шта нуди "као некад" у авлији за маштање.

Шта спремају Жарковићи када укрсте традицију и савремен приступ.

Колико љубави Јовковићи упакују у тегле, кад их пакују за свет.

Кнежевићи - како је Латковац постао слатковац и зашто је важно да деца бораве у природи. Оно што се памти из Латковца, сигурно је и богата трпеза. Запазили смо сир и кајмак. Ово су последњи сточари у селу.

Уредник и водитељ: Јасмина Никитовић Стојичић

Новинари: Љиљана М. Петровић, Драгана Попов

 

број коментара 0 Пошаљи коментар