Мој рођак са села

Двадесета епизода: Црна Дама

У двадесетој епизоди ТВ серије "Мој рођак са села", која носи назив "Црна Дама", Вранић вози Тању Стрецки и Роса до манастира у којем би требало да је њен син Борис. Тања и даље не верује Вранићу да је Борис жив.

Шарчевић убеђује своју супругу да морају одговорити Дуњу од удаје за Вранића, макар је послали код психијатра, на шта му она каже да ће тим браком и он сам и његови мутни послови бити безбеднији.

У манастиру се Тања коначно сусретне са сином. Борис не жели да се врати са њом у Немачку која би од њега направила лажног хероја, а Рос има план за безболан Борисов повратак који ће захтевати извесно време за припрему.

Вранићеви другари обавештајци праве традиционалну неслану шалу која се ради у тренуцима кад се неко од њих жени: одлазе код Дуње и кажу јој да се он заправо жени истог дана кад им је заказана свадба, али са другом женом. Вранић их прво изгрди због те шале, а потом их ипак позове на венчање. Заједно са Дракчетом касније одлази да купи од Пепеа, Дракчетовог друга из младости, ракију за своје венчање.

Драгана поново, због презаузетости око хотела, откаже Малиши одлазак на договорену вечеру. Малиша одлучи да оде са Мајом код лимара који јој је поправио ауто. На повратку кући, одведе је до романтичног места са купинама за које зна из младости. Поред језера са малим водопадом, Малиша и Маја воде љубав.

Дракче и Вранић купују ракију од Пепеа, уз честе дегустације. Кућама их, пијане, довози Пепеова лаботанткиња, Светлана.

У главним улогама: Војин Ћетковић, Драган Јовановић, Дубравка Мијатовић, Танасије Узуновић, Љубинка Кларић, Аљоша Вучковић, Злата Нуманагиц, Сузана Лукић, Лазар Дубовац, Тијана Чуровић, Јанош Тот... специјални гости: Никола Вујовић, Игор Первић и Нина Скрбишнек

Уредник серије: Марко Новаковић

Директор фотографије: Небојша Башић

Писац сценарија: Радослав Павловић

Сценограф: Дејан Анђелковић

Редитељ: Марко Маринковић

Костимограф: Невена Миловановић

Извршни продуцент: Зоран Јанковић

Монтажер: Горан Митровић

Композитор: Драгољуб Илић 

број коментара 0 Пошаљи коментар