Меморијал "Играјмо за шеснаест"

Финале 20. Меморијала РТС, СЦ Вождовац на Бањици.

РТС позива све заинтересоване да се придруже учесницима овогодишњег Меморијала "Играјмо за шеснаест" у СЦ Вождовац на Бањици у недељу 14. Априла поподне. Пренос суперфинала Турнира је на РТС 2 и РТС Свет у 16. 50.

Програм Меморијала уназад два ипо месеца такмичења обухватио је шест спортова, више од 200 екипа, 2.500 такмичара из Србије и иностранства. Током трајања завршних суперфиналних утакмица у малом фудбалу за жене и мушкарце у преносу ћемо се осврнути и на све протекле догађаје у бројним спортовима. Оно што чини овај турнир посебним је дружење и фер плеј надметање, незапостављајући такмичарски карактер.

Меморијални спортски турнир РТС "Играјмо за шеснаест" временом је од турнира у малом фудбалу за запослене у РТС-у прерастао у масовну спортску манифестацију која се одржава широм Србије неколико месеци уочи 23. априла. Овог пролећа за РТС-ових шеснаест, и за све жртве НАТО бомбардовања Србије, мали фудбал се играо у Београду и у осам градова наше земље.

Осим малог фудбала сећање на РТС-ових 16 одају и учесници у баскету "3 на 3", у стоном тенису, куглању, електронској верзији фудбала - ПЕС-у, од ове године и у шаху, а придружили су нам се на спортском терену и најмлађи, РТС Петлићи.

На дан финала, од 11 часова у СЦ Вождовац на Бањици одржаће се куглашки турнир. Од 15 часова и 30 минута следи суперфинале такмичења на коме ће се још једном окупити представници свих спортова.

Суперфинале 19. Меморијалног турнира "Играјмо за шеснаест" у СЦ Вождовац на Бањици организују Спортски савез Београда и РТС. Улаз је бесплатан за све заинтересоване, а пренос на Другом програму РТС и РТС Свет почиње у 16.50 часова.

Позивамо Вас да својим присуством дате лични печат овој спортско - хуманитарној манифестацији!

Водитељи: Драгана Косјерина и Бранко Веселиновић. Коментатор утакмица: Немања Матић Уредник Спортске редакције РТС: Зоран Марковић, редитељ преноса: Веселин Грозданић

 

 

 

број коментара 0 Пошаљи коментар