Знање имање

Селу је потребно знање, организација производње, радост стварања. Како од идеје, производа и тржишта до зараде, неки домаћини знају.

Зато у овом издању Знања Имања говоре: Бранислав Анђелић, како је у производњи веганског вина у Гроцкој уткао сва знања и искуства стечена у Америци, Канади и Србији.

Александар Лукић из Буковца код Сомбора- зашто је важно да се истражује и нуде различити укуси- грилко је нова љубав у палети козијих сирева.

Бојан Роквић из Ердевика- шума га учи колико је важан и одржив живот у складу са природом, производи кулен за понос а његове свиње уживају у дињама.

Мирјана Дошен на Фрушкој Гори освојила је нове могућности када је посао из канцеларије преселила на породично имање. Све вештине добре домаћице спаковала је у корпу за маштање.

Уредник:Јасмина Никитовић Стојичић

Новинари:Драгана Попов, Љиљана М. Петровић

 

број коментара 0 Пошаљи коментар