Промаја

Трећа епизода: Дрма дремеж, тресе треш, погледај је ако смеш!

Ми правимо "Промају". Зато што је "Промаја" средство против укочености прозора, врата и духа. "Промаја" је извор свежег ваздуха и идеја, можда чак и еликсир младости. Ово последње није проверена информација, али свакако гарантујемо да ће наша "Промаја" подмладити ваше екране.

Ми смо екипа средњошколаца која вам је на мисији да прави емисију, емисију која ће показати да ми млади нисмо тако страшни (као ни промаја), да нас свашта занима и да хоћемо да радимо, ако нам се за то пружи прилика. Хоћемо да чујете наш глас, да гледате наше прилоге и да боље разумете наш свет.

Уколико не знате кроз које сликарске фазе је пролазио бард српске кичице Игњатије Јоксимовић, којим уметностима може да се посвети један светски топ-модел, као и где можете да снимите хорор филм, погледајте нашу трећу епизоду. Наравно, ту је и незаобилазни Драгиша Драги Савета, увек спреман да понуди оригинално решење проблема.

Екипа Промаје: Вукашин Чечен, Ђорђе Маринков, Ивана Миланов, Наталија Николић, Марта Јовановић, Елена Дамјанац, Лидија Симић, Александар Пашалић, Дарко Мандић, Милица Цветковић, Дајана Османи, Катарина Лазић, Андрија Недић, Никола Ђорђевић, Мила Тодоровић

Уредници: Ана Павловић и Вишња Печенчић

Редитељ: Иван Пецикоза

facebook.com/promajaRTS

instagram.com/promajarts

број коментара 0 Пошаљи коментар