Медијска мрежа српске дијаспоре: Стари путеви - нови хоризонти

Јосип није ни сањао да ће одласком у Ирску остварити део свог сна...

Радити као кувар у најпрестижнијим кухињама светских фирми донело му је изазов и велико самопоуздање да једног дана отвори свој ресторан, али са искључиво Југословенским рецептима, дакле специјалитетима који су се спремали по рецептима наших бака из некадашње  СФРЈ.  Како је могуће кренути ни од чега и за три године мукоптрпног рада доћи до шефа кухиње сазнаћете у емисији "Стари путеви нови хоризнти". Зашто му се у Београду највише свиђа роштиљ и због чега је мамина сарма најбољи спој флоре и фауне, коју је немогуће необожавати, као и многе детаље из живота и професионалног рада, открива нам Јосип Жнидарец.


Аутор емисије Милован Терзић


Уредник Медијске мреже српске дијаспоре мр Мирјана Раичевић Тасић

број коментара 0 Пошаљи коментар