Србија на вези

Поред занимљивих прича из целог света у вечерашњој емисији причамо окњигама и музици. Гости емисије "Србија на вези" су писац Милан Пајевић и фронтмен групе "Кербер", Горан Шепа Гале.

Књига Милана и Милорада Пајевића "Планина која ме је волела" представља преписку оца и сина вођену током двадесет година са различитих континената. У  аутентичним електронским писмима, објављеним у књизи, могу се пронаћи сви очеви и синови које раздвајају хиљаде километара.  Гост емисије је писац Милан Пајевић.

Група "Кербер", једна од најзначајнијих рок група бивше Југославије за три и по деценије каријере снимили су незаборавне хитове. У издању ПГП РТС- а  изашао је ЦД и два ДВД-а са концерта из Центра „Сава". О  плановима за нови албум, турнејама ван граница наше земље и наступима у
Србији,  разговараћемо са фронтменом групе.

На Правном факултету Универзитета у Београду недавно је одржана трибина на којој су студенти имали прилику да се упознају са Финансијским Универзитетом у Москви при Влади Руске Федереције. Подршку пројекту и реализацији пружили су Амбасада Руске Федерације у Београду, Руски дом
из Београда као и Адвокатска комора Београда. Више о самом догађају у извештају наше екипе.

О недељној школи срског језика у Чикагу, како деца уче српски језик и како су прославили дан Светог Саве извештава наш дописник из Америке, Александар Жигић.

Уредник и водитељ: Тања Адамовић

Дежурни уредник: Марија Цвијић

Реализација: Ернестина Глигоријевић

број коментара 0 Пошаљи коментар