Мој рођак са села

У деветнаестој епизоди ТВ серије "Мој рођак са села", која носи назив "Шармантни дивљак", ново јутро у дому Малешевића доноси затегнуте породичне односе између Дракчета и Милене, који су последица Дракчетовог сусрета са Тошом.

Рајко закључава Бису у стану у Врњачкој бањи и одлази да сам реши ситуацију са локалним жиголом Златибором (Маринко Маџгаљ) који искоришћава Бисину сестру Десу. Кроз лукави, промишљени и надасве духовити разговор у хотелу, публика ће сазнати како Рајко у томе и успева.

Дуња је у Београду и одлази са мајком по венчаницу. Њен бивши момак, Срђа, изненада је посећује и нуди јој да откаже венчање и отпутује са њим у Њујорк. Преко нове свађе око хотела у кући Катанића, долази до Стојанове одлуке да одмах отпутује са Цицом на море, а Малиши и Драгани, ипак, перпусти сав посао.

Немачки обавештајац Рос појављује се у Вранићевој кући и саопшти му да је довео Тању Стрецки, мајку траженог НАТО пилота Бориса Стрецког, који не жели да се врати у Немачку већ да остане монах у једном српском манастиру.

Вранић упознаје Тању Стрецки и казе да ће јој помоћи око проналажења сина и пружити јој прилику да са њим још једанпут поразговара...

Мој рођак са села Мој рођак са села

У главним улогама: Војин Ћетковић, Драган Јовановић, Дубравка Мијатовић, Танасије Узуновић, Љубинка Кларић, Вера Чукић, Сузана Лукић, Лазар Дубовац, Јанош Тот... специјални гости: Маринко Маџгаљ, Андреј Шепетковски и Нина Скрбишнек

Уредник серије: Марко Новаковић
Директор фотографије: Небојша Башић
Писац сценарија: Радослав Павловић
Сценограф: Дејан Анђелковић
Редитељ: Марко Маринковић
Костимограф: Невена Миловановић
Извршни продуцент: Зоран Јанковић
Монтажер: Горан Митровић
Композитор: Драгољуб Илић

број коментара 0 пошаљи коментар