Филм

Млади мутанти Нинџа корњаче 2

Непоколебљиви јунаци стрипа још једном оживљавају на малим екранима борећи се са злим "Фоот" кланом и њиховим вођом Шредером, који жели свет заразити опасним радиоактивним блатом. (Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Secret of the Ooze, 1991)

У овом наставку Нинџа корњаче: Донатело, Микеланђело, Леонардо и Рафаело, који су људске величине и савршено познају борилачке вештине, са својим ментором Сплинтером, као мудрим великим пацовом, селе се из канализације у стан своје савезнице и новинарке Ејприл.

У међувремену се Шредер, зли вођа злогласног "Фоот" клана, за кога су корњаче мислиле да је мртав, одједном појављује и уједињује снаге које жуде за осветом.

У овом наставку корњаче сазнају како су постале мутиране нинџе које ходају, причају и каратеом савладавају зле и покварене. Али, пре него открију истину, претиче их зли Шредер који има своје планове. Нинџе ће још једном морати да спашавају свет.

Улоге: Пејџ Турко, Дејвид Ворнер, Ерни Рејес...

Режија: Мајкл Пресмен

број коментара 1 Пошаљи коментар
(субота, 11. јан 2020, 07:43) - anonymous [нерегистровани]

Ne valja termin!

Film je odličan ali zašto ga puštate pre podne? Možda neko ide na posao ili u školu i ne može da ga gleda. Posle podne, oko 14 ili 15 časova je najbolji termin za ovako nešto!