Мира Адања Полак: Ексклузивно

Лето је прошло - поруке остају

Важно је увек имати тачне податке, посебно онда када се некоме суди. Важно је избећи нетачне информације и интерпретације. Увек треба да у судски записник са суђења уђу тачне чињенице и да никада не дође до грешака у преносу изговорених речи.

Најновији уређај који се не налази у употреби у пар судова довшће до објективних суђења и смањењу грешака код изрицања пресуда.

Више неће дактилограф куцати оно што му изговара судија већ ће оно што изговара оптужени, судија, адвокат и сведоци имати дигитални запис који ће увек моћи да се преслуша и поново разматра.

На овом уређају, његовој примени и обуци, ради брачни пар Миланковић.

Изложбом у кући породице Хомен у Котору која је већ традиционална изложене су скице Оље Ивањицки које је цртала за извођење претставе у Народном позоришту.

Нада Момировић Арт директор "Моне" је скице из својих радионица а данас колекције пренела у галерију Хомен и изложила их очима посетилаца.

Аутор излозбе Душанка Суботић Хомен овом изложбом желела је да обележи десетогодишњицу смрти сликарке Оље Ивањицки која је за живота у овој галерији имала три изложбе.

Често добијамо упозорења али ако се јавности обрати проф др Ненад Илијевски васкуларни хирург и управник клинике за васкуларну хирургију на Дедињу онда треба најозбиљније схватити колико је важно послусати његове савете и не занемарити да нам до мозга иду две артирерије које ретко проверавамо, а да нам од њихове проходности зависи живот.

број коментара 0 Пошаљи коментар