Без граница

Друга сезона сјајне акционо-криминалистичке серије садржи укупно 12 епизода у којима се пред агенте Луиса Данијела, Карла Хикмана и њихов тим постављају нови драматични изазови.

Без граница завирује у свет Међународног криминалистичког суда чији случајеви прелазе државне границе. Кроз глобализацију многе границе се отварају за лакшу трговину, путовања и културну размену, али нажалост та отвореност даје шансу криминалцима који проналазе нове начине искоришћавања система и претње глобалној сигурности. С обзиром да је Европа постала "сигурна кућа" за многе чланове подземља појављује се потреба за оформљавањем специјалног одреда врхунских истражитеља који ће решавати проблеме на глобалном нивоу.

Тим од пет детектива на челу с капетаном Луисом Данијелом поред суочавања са тешким изазовима, мора да се привикне на заједништво и солидарност у готово свим ситуацијама. Тако француска криминалистичка аналитичарка, специјални техничар из Немачке, стручњак за оружја и тактику из Северне Ирске, италијанска истражитељка специјализована за мафијашке организације, са Данијелом, морају савршено да функционишу, како би дошли до циља.

Смештени у напуштено складиште испод зграде суда, суочавају се са бирократским, правним и културолошким препрекама док "лове" опасне људе по целој Европи, од Француске, Немачке, Велике Британије, Холандије, до Италије, Пољске, Русије и Словеније.

Улоге: Вилијам Фикнер, Доналд Садерланд, Марк Лавуан, Том Влашиха, Габријела Песион, Ричард Флуд, Мун Дејли...

Креатор серије: Едвард Ален Борнеро

број коментара 0 пошаљи коментар