Дозволите...

Новости из војске, репортажа са обуке резервног састава, исповест ратног ветерана и српска авијација на почетку Великог рата у најновијем издању емисије "Дозволите...".

Наше камере пратиле су једну од војних вежби на којима је организована обука резервног састава Војске Србије. У Зајечару су обуку и гађање из пешадијског наоружања имали припадници резервног састава Тимочке бригаде, коју чине углавним резервисти.

Почињемо са серијалом разговара са ратним ветаранима учесницима ратова 90-их година, који говоре о свом учешћу у рату, и како то данас изгледа у њиховом сећању. Такође, говоре и колико су задовољни односом државе и друштва према њима.

У наставку серијала о историји српске авијације, погледајте причу о периоду на почетку Првог светског рата 1914. и 1915. године.

Сазнајте и новости из Министарства одбране и Војске Србије.

број коментара 0 Пошаљи коментар
Дозволите... Дозволите...

Аутор:
РТС

„Дозволите...“ - емисија о одбрани и Војсци Србије. У емисији се говори о темама из области одбране, безбедности, животу и раду припадника војске, као и о војној историји, одбрамбеној индустрији, специјалним јединицама... [ детаљније ]