Дозволите...

Пола века војске на малим екранима, војни програм Института Михајло Пупин и новости из војске у најновијем издању емисије "Дозволите..."

Наша емисија обележила је 50 година емитовања. Погледајте малу историју војске на малим екранима, како смо обележили јубилеј и шта о јубилеју кажу министар одбране, Данка Нововић, Слободан Станић...

Погледајте и какву модерну војну теxнологију има Србија. Још није у употреби, али се налази у завршној фази развоја. Све то развијају млади научници Института Михајло Пупин у сарадњи са војском.

Погледајте и новости из Министарства одбране и Војске Србије.

Емисију можете пратити и на фејсбуку, твитеру и јутјубу.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(недеља, 04. окт 2015, 14:14) - Световид [нерегистровани]

Пријатно изненађење од института Михаило Пупин !

Пријатно изненађење, још је лепше видети како млад кадар можда да допринесе науци и примени научних достигнућа!
Заслужују да им се додели "грант"- подршка за Истраживање R&D), сви други који раде са ентузијазмом и практично, заслужују подршку!

И ово са учешћем "Застава филм"-а, то је врло битна установа за развој нових -модерних документарних, музичких, филмских програма, ради повећања угледа наших одбрамбених снага!
*("Радио Србија" /привремено ван етра/ можда да држи и делом војска ,како то раде енглези, израелци и др.?)

И наравно Дозволите..... да вам честитам јубилеј !
Врло добро - будите још бољи :)

Дозволите... Дозволите...

Аутор:
РТС

„Дозволите...“ - емисија о одбрани и Војсци Србије. У емисији се говори о темама из области одбране, безбедности, животу и раду припадника војске, као и о војној историји, одбрамбеној индустрији, специјалним јединицама... [ детаљније ]