Јутарњи програм

Најдозиванија претходних дана, кошава је стигла. Зато ове суботе лакше дишемо и боље се видимо. Од раног јутра гледамо како се буди Србија, које су теме нове, а о којима се и данас говори на исти начин као пре 30 година. Неле Карајлић подсећа нас на детаље из реалности који су надмашили чак и надреалисте.

О садашњости, али и будућности Војске Србије говори нам министар Александар Вулин. Чућемо шта треба да се промени новим Законом о војсци.

Сазнаћемо и зашто антихероји све чешће добијају овације. Чему нас је научио пример са Видиковачке пијаце распитујемо се у Комуналној полицији.

Претходних дана видели смо ко се не сналази у магли. Зато проверавамо где су завршиле банатске гуске, а где авиони са међународних летова.

Пред богојављенско пливање за часни крст питамо како су се спремили пливачи, а како купалишта. Разговарамо и са прошлогодишњом победницом. Јована Лепосавић освојила је не само часни крст, већ и свакога ко је упознао. После излечења од рака, пред себе је поставила нове циљеве. Да помогне деци која се и даље боре.

Тумачимо НБА изјаве и прогнозирамо шта се очекује од Мелоуна. Када и ако једном дође на клупу репрезентације Србије. Мање дилема имамо у вези са другом репрезентацијом. Ватерполисте бодримо пред меч са Холандијом.

Чекамо вас од 6.00

Уредник и водитељ Нада Гогић.

број коментара 0 Пошаљи коментар