ТВ лица: Инспектор Блажа

У време празника Игор Блажић познатији као Инспектор Блажа забавиће гледаоце уз гитару, занимљиве приче и вицеве које измишља сам.

Популарни певач, је дочекао екипу емисије "ТВ лица као сав нормалан свет" у радио станици где је водитељ, у сребрном сакоу и уз велике наочаре у новогодишњем издању, присетио се како је на једном снимању спота поцепао правих сто марака које нису биле његове, како је грешком послао омот без CD-а Бодироги и како је Дуле Савић реаговао на песму посвећену њему.

Певаће неке од хитова као што су "Србијо" уз чије тактове ће обићи продавце на Каленић пијаци у потрази за старим плочама, певаће песму о Памели и сетиће се тренутка када је упознао Памелу Андерсон на београдском аеродрому, а сваку причу зачиниће уз гитару од које се није одвојио тог дана када је гледаоцима пожелео срећну 2020. годину.

Аутор Тања Петернек Алексић

број коментара 0 Пошаљи коментар
ТВ лица ... као сав нормалан свет ТВ лица ... као сав нормалан свет

Аутор:
Тaтjaнa Пeтeрнeк Aлeксић

„Тв лица …као сав нормалан свет,, је на програму РТС-а десет сезона. За то време око 300 личности из јавног живота показало је да успех и популарност нису успели да их промене. [ детаљније ]