Јутарњи програм

Ове недеље распитујемо се на каквом се ваздуху будимо и ко има привилегију да се не нађе на топ листи најзагађенијих.

Уочи новог састанка представника власти и опозиције у Скупштини Србије проверавамо да ли су европарламентарци приближили ставове политичара, или су их додатно посвађали. У госте нам долази Бојан Клачар из Цесида.

Докторка Ана Јовићевић објасниће нам да коначно и преко интернета можемо добити кредибилне информације о болести и лечењу. Али само ако изаберемо праву апликацију. Како ради ОНКО?

Како ће се радити на изградњи Моравског коридора видећемо већ од средине месеца. Јутрос у Министарству грађевинарства проверавамо шта је претходило почетку радова и како ће ауто-пут изгледати када буде завршен.

Многи Лесковчани питају се како би могао да изгледа јавни тоалет који вреди 4 милиона динара, али и да ли је таква инвестиција приоритет.

Трећина "Федерерових" кованица распродата је унапред. Ко се најдуже задржао на новчаницама у Србији и колико смо личности "потрошили" током хиперинфлације?

Досадашње мере за сузбијање насиља у школама не дају очекиване резултате. Како се гледа на нови предлог да за "дечје несташлуке" родитељи плаћају, и то друштвено корисним радом?

Њима друштвена одговорност није страна, а хуманост им је друго име. Долазе нам чланови филантропске репрезентације. Тамара Кларић и Филип Вукша део су "Доброчинимтима".

Нудимо рецепт за најбоље чварке, али и идеју како да се вратите у форму у каквој сте били пре 20 година. И форме и популарности, пред концерт у Београду, сећају се чланови ОК бенда. Без изговора вежбају до циља.

Чекамо вас у 6.00

Уредник и водитељ Нада Гогић.

број коментара 0 Пошаљи коментар