РТС ординација

РТС ординација за нацију отворена је за све и овог викенда. Као и увек, нове занимљиве, забавне и здраве информације. Музичар Бојан Маровић припремаће здрав оброк, у студију ће бити организована мала акција добровољног давања крви и 5 корисних савета очувању здравља очију даће офталмолог.

У првом делу емиисје, Храна као лек, здрав оборок од шарана припремаће музичар Бојан Маровић. Водитељка Марија Поповић ће дати предлог за здрав дезерт, биће то кексићи од банане и кокосовог брашна. Од нутриционисткиње Ане Тодоровић сазанћете ко би умерено требало да једе шарана, зашто би мушкарци требало често да користе кувани парадајз и која намирница помаже код ПМС-а и још других корисних савета.

У Ординацији ће бити организована мала акција добровољног давања крви. Од др Оливере Савић из Института за трансфузију крви Београд, објасниће које све анализе крв која се донира пролази, како се крвне групе наслеђују, сазнаћете и ко може да донира крв.

Пет савета о очувању здравља очију даће др Тања Калезић, офталмолог из Клиничког центра Србије. Сазнаћете како би требало одмарати очи, зашто их није добро трљати, како да се борити са чмичком и коњуктивитисом и још много тога корисног.

Аутор и водитељ је Марија Поповић

Редитељ је Петар Станојловић

број коментара 0 Пошаљи коментар
РТС ординација РТС ординација

Аутор:
РТС

После више од 70 емисија, неколико стотина обрађених тема и готово 1000 гостију и саговорника, ауторка Марија Поповић и њен тим вашег омиљеног шоу програма о здрављу, са нестрпљењем вас очекују у новој, четвртој телевизијској сезони, од 20. октобра. Нове идеје, занимљиви саговорници и корисни савети, које до сада нисте чули. Као и до сада, кроз смех и забаву, учићемо заједно све оно што може да побољша и сачува здравље. [ детаљније ]