Знање имање

Храна је постала важна тема на свим нивоима. У међународној сарадњи, домаћим семинарима и трибинама, кућним посетама. Шта једемо, како производимо, да ли знамо да тргујемо. Пут од њиве до трпезе продужиће се до енергије. Није више само до економије, него и друштвене одговорности.

О томе у овом издању Знања имања говоре: Биљана Ђорђевић са Палића, зашто жели да на салашу направи центар за органску производњу и промовише идеју - да нас земља враћа породици. Милан Стојановић из Доње Локошнице - како ће Удружење "Црвено благо" да унапреди село у коме уживају гости из целог света. Професор Небојша Марковић о хранљивој и лековитој вредности црног грожђа и зашто је важно да чувамо наше сорте. Доктор Лука Радоја - упозорава сејаче да мењају навике и да се прилагоде могућностима земљишта.

Уредник и водитељ: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Љиљана М. Петровић, Драгана Попов

број коментара 0 Пошаљи коментар
Знање имање Знање имање

Аутор:
Јасмина Никитовић Стојичић

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]