Јутарњи програм

У овој емисији, неке од тема о којима говоримо су:

- То нико није очекивао: Србија је играла против САД-а на Светском првенству у кошарци, али не финале, већ разигравање за пласман од 5 до 8 места. И победила. Колико је тешко било кошаркашима да се мотивишу за утакмицу са Америком? Како спортисти побеђују кризне ситуације? Са нама ће бити Андрија Герић, спортски психолог и некадашњи одбојкашки ас

- Стручњаци за здравље одавно нам говоре: ходање је пут до здравља! Редовна шетња добро ће утицати на срце и крвоток, убрзаће сагоревање вишка хране и свакако умањити ризик од добијања готово свих, поготово савремених болести. Колико треба да пешачимо и којим темпом?

- У Београду ће бити одржана конференција о паралелном проучавању грађанских ратова у Либану, Југославији и Сирији. Има ли сличности између грађанских ратова на простору бивше Југославије, и оних у Либану и Сирији?

- У делу занимљивости, откривамо како решити проблем усамљености и код људи и код паса - стигао је и савремени одговор: роботи.

- У области културе тражимо одговор, да ли одласком Владе Величковића у Паризу више нема наших великих сликара

- Београд ће бити домаћин првих сусрета фолклорних ветерана и рекреативаца под називом „Београде шири своје гране и прихвати нас ветеране".

- Поводом 30 година од успостављања дипломатских односа измедју Кореје и Србије, Амбасада Републике Кореје и РТС приказују популарне серије из најновије корејске продукције. У чему је тајна успеха корејске кинематографије, ал ии музике која је добила назив Кпоп

Уредници емисије су Душица Тасић и Александар Туцаковић, а водитељка Сања Драгићевић Бабић...

број коментара 0 Пошаљи коментар