Јутарњи програм

Пред нама је дан у ком ће најчешће понављани савет бити: “избегните”!

Како да данас избегнемо врућину, како да заобиђемо гужве, како да не упаднемо у колону, како да прескочимо вожњу у градском превозу.... Неке су од тема и у нашем Јутарњем програму.

Проверавамо како изгледа јутро у селу код Неготина после четвороструког убиства. Знају ли се мотиви или детаљи злочина?

Испратили смо један од најтежих дана на путевима у Србији. Зато данас правимо мапу црних тачака. Где се и ко најчешће страда у саобраћајним несрећама?

Како Београд тумачи одлуку Приштине да преко административног прелаза не пушта грађане са путним исправама из Централне Србије, проверавамо у Канцеларији за Косово и Метохију.

Уочи другог састанка представника власти и опозиције говорили смо о очекивањима, данас о утисцима. За какав договор је касно, а за који још има времена, питамо Милана Антонијевића из Фондације за отворено друштво.

Јутрос смо и на Ибарској магистрали и на границама. Гужве нам неће недостајати, а хоће ли "дух Ибарске" када се за десет дана преселимо на нови ауто-пут?

Упознаћемо доктора који лечи и подучава. Како од рециклажног материјала може да настане ЕКГ апарат? То зна наш рекордер Др Иван Божиновић.

Трубе нас буде, хармоника показује шта све уме.

Видимо се у 6.00

Водитељ емисије Нада Гогић; Уреднице: Нада Гогић и Вања Ратковић.

број коментара 0 Пошаљи коментар