ТВ лица: Душко Трифуновић и Јадранка Стојаковић

ТВ лица којих се сећамо ове суботе су Душко Трифуновић и Јадранка Стојаковић. Као сарадници потписују неке од великих хитова за сва времена као што је, песма "Има нека тајна веза" а снимљени су у градовима у којима су пронашли уточиште после много селидби.

Душко Трифуновић је Сарајлија, али је као избеглица после много мука и спавања у возу уз избегличку карту, нашао нови дом у Новом Саду. Емисија је снимљена у Ветернику, месту где је радо одлазио и дружио се са младима са посебним потребама. Тамо је Душко слушао њихове стихове и песме, а у интервјуу је говорио о песмама које писао, о рокерима са којима је сарађивао, о Бијелом дугмету и Здравку Чолићу и сећањима од којих је живео.

Јадранка Стојаковић је такође из Сарајева, али је живот одвео у Јапан где је имала успешну каријеру која је прекинута падом који је имао тешке последице. Интервју је снимљен у стационару у Бања Луци где је нашла мир и са радошћу се сетила пријатељства са Душком Трифуновићем.

Аутор: Тања Петернек Алексић

број коментара 0 Пошаљи коментар
ТВ лица: ... Kао сав нормалан свет ТВ лица: ... Kао сав нормалан свет

Аутор:
Тaтjaнa Пeтeрнeк Aлeксић

„Тв лица …као сав нормалан свет,, је на програму РТС-а десет сезона. За то време око 300 личности из јавног живота показало је да успех и популарност нису успели да их промене. [ детаљније ]