Јутарњи програм

Још једно јутро у облацима и још један дан под кишобраном. Ипак, ово је и недеља за навијање, тенис и надамо се, Новакову пету титулу на Вимблдону.

У Јутарњем програму гледамо како изгледају завршне припреме за велико финале и како се у Паризу обележава Дан Бастиље.

После највећег француског празника и у Београду ће се говорити о париским порукама. Са каквим очекивањима се припремамо за посету председника Макрона Србији. О различитим фазама у 180 година дугим дипломатским односима две земље говори нам историчар и добитник француског Ордена за заслуге, Станислав Сретеновић.

После најновијег састанка Мешовите комисије за сукцесију направљен је помак у расподели имовине некадашње СФРЈ. Колики, и шта је припало Србији, питамо генералног секретара Министарства спољних послова Вељка Одаловића.

Какве планове за опстанак имају тиристичке дестинације које су "забраниле" туристе? Зашто би следећег викенда требало да будете део једног хуманог похода?

У "Залетишту" откривамо без какве апликације не би ваљало улазити у воћњак и како туђа идеја многима може да донесе већи принос и зараду.

Путујемо Србијом, пробијамо се кроз гужве на граничним прелазима и саветујемо које да избегавате. Да ли су кампови у Србији права места за одмор?

Која је тајна уличне уметности и има ли уметности у припреми традиционалног џема од кајсије?

О свему томе у недељном Јутарњем програму од 6.00 до 9.00.

Водитељ Нада Гогић

Уредници Нада Гогић, Душко Николић

 

број коментара 0 Пошаљи коментар