Знање имање

Почело је лето. Беремо плодове-резултате нашег знања, временских прилика, организације.

Почела је и борба са ценама, профит је у тањиру-знају агроекономисти. Зато у овом издању Знања Имања говоре кувари и домаћини који у агротуризму пласирају своје производе. 

Матуранти угоститељске школе из Врњачке бање- какве могућности нуди професија кувар. Професор Марко Мартиновић- шта би требало да садржи један оброк и како да украсимо тањир.

Саша Ћурчић- зашто је решио да после боравка у Русији на падинама Гоча производи козији сир и гости путнике намернике.

Дражен Јакодовић- рођен у Истри, кувао у врхунским кухињама света-какву инспирацију налази у Врњачкој бањи и лепотама Шумадије.

Драгољуб и Верица Јањић- како су сачували стадо оваца и традиционалну трпезу за еко туризам који припрема зет Славољуб са синовима.

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинар: Драгана Попов

број коментара 0 Пошаљи коментар
Знање имање Знање имање

Аутор:
Јасмина Никитовић Стојичић

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]