РТС ординација

Последња емисија "РТС ординација" у овој сезони биће као и увек корисно недељно дружење. На почетку здрава јела припрема певачица Ивана Јордан, а као и увек помаже јој водитељка Марија Поповић. Биће разрешене заблуде о деменцији, а на карају "Ви питате" дерматолога оно што вас занима о проблемима коже.

У блоку Храна као лек, здрава јела припремају певачица Ивана Јордан и водитељка Марија Поповић. Видећете како се лако и брзо може скувати пролећни ручак од свињетине и један необичан сос, али и тарт од воћа који је здравија верзија слаткиша који се не пече и не користи се брашно. Своју оцену даће и нутрициониста Ана Тодоровић.

Истине и заблуде биће о деменцији. Сазнаћете да ли млађи људи могу патити од деменције, који су први симптоми на које би требало реаговати, које болести доводе до ње, као и да ли неки лекови изазивају појаву деменције. Све ће разјаснити неуролог, проф. др Елка Стефанова из Клиничког центра Србије.

Ове недеље на ваша питања из области дерматологије одговора др Душан Шкиљевић, дерматолог из Клиничког центра Србије. Сазнаћете како препознати озбиљну промену на младежу, како се младежи могу оперисати, да ли су тетоваже опасне, како се могу решавати стрије код тинејџера, које су нове методе лечења псоријазе и још много тога.

Аутор и водитељ је Марија Поповић.
Редитељ је Петар Станојловић.

број коментара 0 Пошаљи коментар