Мој рођак са села

Двадесеттрећа епизода: Никад извини

У двадесеттрећој епизоди ТВ серије "Мој рођак са села", која носи назив "Никад извини", ноћ се спустила и свадба Вранића и Дуње приводи се крају. Вранић примећује да је однос између Милене и Дракчета у великој кризи: Дракче све време игнорише своју жену и чак је отера од стола кад седне поред њега. У рану зору младенци одлазе од куће на медени месец а Милена напушта дом Малешевића и одлази код своје родбине у Крагујевац.

Рајко саветује Дракчета да оде по жену и замоли је да им се врати, чему се противи управо пристигла баба Биса која каже да је Милена погрешила оставивши кућу и децу и да је она та која треба да се покаје и врати.

У Дуњиној кући сабирају се утисци након венчања. Дракче ипак одлази у Крагујевац и среће се са Миленом. Њихов разговор претвара се у нову свађу која слути на коначни раскид. У повратку, Дракче сврати до грађевине хотела до Малише и Драгане. Њу саветује да увек држи до себе а сину исприча све о разлозима мајчиног одласка од куће. Невена, сазнавши да јој је мајка отишла и оставила их, изјаше на коњу Дорату и побегне и она од куће пољем у галопу. Маилша и Драгана јуре за њом колима и напослетку је сустигну и врате кући. Након свађе коју су имали на јучерашњем венчању, Малиша и Драгана коначно се помире...

У главним улогама: Војин Ћетковић, Драган Јовановић, Дубравка Мијатовић, Танасије Узуновић, Љубинка Кларић, Вера Цукиц, Злата Нуманагић, Сузана Лукић, Лазар Дубовац, Радивоје Буквић... специјални гости: Милица Зарић, Зоран Ћосић, Вања Милачић и Бојан Вељовић.

Уредник серије: Марко Новаковић

Директор фотографије: Небојша Башић

Писац сценарија: Радослав Павловић

Сценограф: Дејан Анђелковић

Редитељ: Марко Маринковић

Костимограф: Невена Миловановић

Извршни продуцент: Зоран Јанковић

Монтажери: Горан Митровић

Композитор: Драгољуб Илић Бранислав Годић

број коментара 0 Пошаљи коментар