РТС ординација

Екипа РТС ординације вам је за овај викенд припремила три нове занимљиве теме. Здрава јела куваће глумица Јелена Гавриловић и водитељка Марија Поповић, видећете нови третман за раст косе и на крају Ви питате алергола све у вези са разним врстама алергија.

У блоку Храна као лек, глумица Јелена Гавриловић откриће које је њено омиљено нискокалорично јело и показаће како га припрема. Водитељка Марија Поповић понудиће занимљив рецепт за хрскаве поховане келерабе за које нису потребне презле и бело брашно. Колико су јела здрава прокоментарисаће и нутрициониста Марија Стајић.

У Ординацији ћете видети како изгледа третман мезонитима за раст косе. Све ће објаснити и показати др Милена Станојевић, трихолог, специјалиста за косу. Сазнаћете на којим деловима косе би требало користити овај третман, да ли боли и колико дуго трају ефекти.

Ове недеље Ви питате алерголога, проф. др Бранимира Несторовића, алерголога, пулмолога и педијатра из Универзитетске дечије клинике Тиршова. Сазнаћете много корисних информација, а као и увек биће и доста употребљивих савета, да ли су алергије на лекове трајне, како се понашати ако имате алергију на сунце, шта помаже код респираторних алергија, али и како да решите свраб и оток ако вас уједе инсект.

Аутор и водитељ је Марија Поповић.
Редитељ је Петар Станојловић.

број коментара 0 Пошаљи коментар
РТС ординација РТС ординација

Аутор:
РТС

После више од 70 емисија, неколико стотина обрађених тема и готово 1000 гостију и саговорника, ауторка Марија Поповић и њен тим вашег омиљеног шоу програма о здрављу, са нестрпљењем вас очекују у новој, четвртој телевизијској сезони, од 20. октобра. Нове идеје, занимљиви саговорници и корисни савети, које до сада нисте чули. Као и до сада, кроз смех и забаву, учићемо заједно све оно што може да побољша и сачува здравље. [ детаљније ]