РТС ординација

Екипа РТС ординације је и за ово недељно поподне припремила нове занимљиве и корисне теме. Здрава јела припемају Драгица Радосављевић Цакана и водитељка Марија Поповић, затим ћете видети како изгледа третман златом од 24 карата и на крају ће бити разјашњене заблуде о анестезији.

У блоку Храна као лек видећете нове занимљиве рецепте. Куваће позната певачица народне музике, Драгица Радосављевић Цакана и она ће припремати потаж од бундеве, а водитељка Марија Поповић направиће два укусна намаза, један од патлиџана, а други од путера. Свој коментар ће као и увек дати нутрициониста.

У Ординацији ћете видети један врло необичан третман лица, третман златом од 24 карата. Све ће показати козметичар Душанка Милинковић, а сазнаћете и зашто је злато добро за кожу. 

Истионе и Заблуде биће о анестезији. Докотрка Александра Алексић, анестезиолог из КБЦ Бежанијска коса, објасниће све важно у вези са разним врстама анестезије. Сазнаћете да ли срчани и бубрежни болесници смеју ући у тоталну анесетзију, како се треба понашати пред успављивање, како лекови који се користе утичу на здравље и да ли могу изазвати нека обољења и још много тога корсиног.

Аутор и водитељ је Марија Поповић.

Редитељ је Петар Станојловић.

 

број коментара 0 Пошаљи коментар
РТС ординација РТС ординација

Аутор:
РТС

После више од 70 емисија, неколико стотина обрађених тема и готово 1000 гостију и саговорника, ауторка Марија Поповић и њен тим вашег омиљеног шоу програма о здрављу, са нестрпљењем вас очекују у новој, четвртој телевизијској сезони, од 20. октобра. Нове идеје, занимљиви саговорници и корисни савети, које до сада нисте чули. Као и до сада, кроз смех и забаву, учићемо заједно све оно што може да побољша и сачува здравље. [ детаљније ]