Знање имање

Да у Србији тече мед и млеко важно је да сачувамо пчеле и сточарству вратимо место које му припада. Можемо да искористимо могућности и постанемо башта Европе.

Зато у овом издању Знања имања говоре: Игор Ђурђевић у Марковој цркви удружио је мед и дарове шипурка. Машту фризера дели са креацијом за здравље у теглици. Добривоје Петровић из села Радовци - покреће га мини млекара у пољопривредној школи. Повећава дневну производњу  млека на 600 литара.

Драгана Симовић - село Врањани мајстор у каратеу у хармонији покрета и укуса. Мелиса Ђукић, љубав је из Лондона довела у Тометино поље. Производи биолошки вредну храну и жели да путницима света покаже лепоте Пожеге. Јелица Спасојевић у Крњачи у породичном бизнису шири културу становања. У комшилуку цица Вујовић зове у "Мали рај" - нуди уживања за сва чула.

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Драгана Попов, Љиљана М. Петровић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Знање имање Знање имање

Аутор:
Јасмина Никитовић Стојичић

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]