Сан ургентне ноћи

У другој сезони серијала "Сан ургентне ноћи", 28 лекара нас води кроз 14 епизода које садрже по две несвакидашње приче, неретко и медицинске феномене. Ово су истините приче пацијената а прате их игране, динамичне реконструкције. Приче о победама, о великим људима који поносно и предано раде свој посао спасавајући људске животе сваког дана.

Седма епизода носи назив "Једно ДА". Наопака прича која почиње крајем, а завршава се новим почетком. Један позив, једно да. Последња нада за нови живот. Епизода која никога неће оставити равнодушним. Двомесечна беба и седамнаестогодишњи дечак чекали су на једно да, а да је удахнуло нови живот и шансу за другачијим сутра. Специјална епизода о трансплантацији јетре и срца, а јединствена по аутентичним снимцима праве трансплантације срца која је први пут снимљена телевизијском камером.

Кроз ову епизоду воде нас проф. др Светозар Путник кардиохирург и др Наташа Драгутиновић педијатар УДК Тиршова, а чућемо и причу најмлађег трансплантираног пацијента у Србији, Уроша Мажића.

Серијал носи назив по истоименом роману проф. др Предрага Митровића.
Аутор серијала је Јована Вучковић и "Cinemagia production".

број коментара 0 Пошаљи коментар