РТС ординација

У овонедељној РТС ординацији за нацију биће занимљиво и корисно. Припемаћемо здрава јела, показаћемо вам како можете урадити тренинг код куће, а на крају Ви питате гастроентеролога оно што вас занима о здрављу стомака.

У првом делу емисије, Храна као лек, глумица Јелена Јовичић и водитељка Марија Поповић припремају здрава јела. Свака ће дати свој предлог, а јела ће оценити нутрициониста Марија Стајић. Видећете како можете припремити питу без кора са врло мало брашна и салату која садржи и поврће и воће.

У Ординацији ћете сазнати како можете обавити пун тренинг код куће који помаже и код мршављења и доприноси здрављу кардиоваскуларног система. Професор рекреације на Факултету спорта и физичког васпитања, Станимир Стојиљковић, објасниће све о вежбама, а сазнаћете и када је најбоље вежбати и колико пута недељно је оптимално. Вежбе ће демонстрирати студенткиња ДИФ-а, Александра Петровић и водитељка Марија Поповић.

Ове недеље Ви питате гастроентеролога. Одговоре на разна питања о здрављу стомака даће проф. др Дино Тарабар, гастроентеролог из КБЦ "Др Драгиша Мишовић". Сазнаћете како је најбоље открити хеликобактерију, када и здрава храна постаје нездрава, да ли је добро превентивно узимати пробиотике, када је потребно урадити гастроскопију и колоноскопију и још моного тога.

Аутор и водитељ је Марија Поповић.
Редитељ је Петар Станојловић.

број коментара 0 Пошаљи коментар