ТВ лица: Виктор Савић

Виктор Савић је један од најпопуларнијих глумаца млађе генерације о чијим се улогама и приватном животу често пише. Али, на жалост, мало се зна о томе да се годинама бави хуманитарним радом и организује један сасвим нови вид акција на којима се прикупља новац за помоћ оболелима, за медицинске апарате и болнице.

Уз то Виктор много ради на унапређењу Бановог Брда где је одрастао и где и данас живи, мотивише и организује људе из краја, а од недавно уз Андрију Милошевића креира програм Позоришта на Брду где је и дочекао Тању Петернек.

После пробе дан је настављен на кошаркашком терену на коме је играо као клинац, у обиласку једног од омиљених графита који се налази на гаражи у његовом дворишту и на неким од њему најважнијих места у овом крају града уз причу о васпитању, родитељима, љубави према реп музици, хуманости која се учи и доброти за коју верује да постоји у свима само људе треба подстаћи на добра дела.

Аутор: Тања Петеренек Алексић

број коментара 0 Пошаљи коментар
ТВ лица: ... Kао сав нормалан свет ТВ лица: ... Kао сав нормалан свет

Аутор:
Тaтjaнa Пeтeрнeк Aлeксић

„Тв лица …као сав нормалан свет,, је на програму РТС-а десет сезона. За то време око 300 личности из јавног живота показало је да успех и популарност нису успели да их промене. [ детаљније ]