ТВ лица: Данка Нововић

Због чега је један миш обележио њено прво појављивање на телевизији? Како се данас сећа великих дружења у кафанама које је организовала за колеге? Зашто је била љута на Тому Здравковића због песме "Данка волим те"? Како је њен одлазак у пензију био вест у "Дневнику"?

На ова и друга питања одговара Данка Нововић. Легенда телевизије, без задршке говори о ријалити програмима, о стилистима који не раде свој посао, о водитељкама које су обучене непримерено, о томе како је одбила да је потпишу као водитељку јер се данас тако потписују иИ старлете, а она себе с поносом представља спикерком.

И заиста, како каже, у време када су спикерке постајале њене колегинице и она, пролазило се кроз аудицију и обуку која је трајала пуне две године. У шетњи по Звездари где живи обишла је места која често посећује, кафану у којој су се скупљали спикери са еx Yu простора, кројачицу фризерку и радњу половне одеће у којој радо купује, показујући како динамично изгледа њен дан упркос томе што је у пензији.

Данка Нововић говорила је отворено о пријатељствима и болести коју је победила, о правим пријатељима који су били уз њу и о уверењу да треба набацити осмех када изађеш из куће делећи свима добру енергију.

Аутор Тања Петернек Алексић

број коментара 1 Пошаљи коментар
(четвртак, 17. јан 2019, 05:33) - anonymous [нерегистровани]

Danka Novovic je lepa zena, i nekako sam joj verovao, a....

....da me pitate, zasto sam joj verovao, ne bi umeo da vam - kazem!?

ТВ лица: ... Kао сав нормалан свет ТВ лица: ... Kао сав нормалан свет

Аутор:
Тaтjaнa Пeтeрнeк Aлeксић

„Тв лица …као сав нормалан свет,, је на програму РТС-а десет сезона. За то време око 300 личности из јавног живота показало је да успех и популарност нису успели да их промене. [ детаљније ]