Мој рођак са села

У шеснаестој епизоди ТВ серије "Мој рођак са села", која носи назив "Мотел Бонбона", Дракче вози Невену до аутобуске станице одакле она креће са фолклором у Краљево и даје јој очинске савете како да се постави према дечацима.

Вранић и Дуња одлазе код оца Милутина да закажу венчање. Милутин и Соња одлазе до ресторана у којем му она саопшти да га је, на њену иницијативу, Владика помиловао и да се спрема за повратак у Београд.

Маја на градилиште мотела доводи свог оца Луку који ће помоћи око градње мале електране за напајање објекта струјом...

У главним улогама: Војин Ћетковић, Драган Јовановић, Дубравка Мијатовић, Танасије Узуновић, Љубинка Кларић, Небојша Глоговац, Сузана Лукић, Лазар Дубовац, Душанка Стојановић, Тијана Чуровић...

Уредник серије: Марко Новаковић  
Директор фотографије: Небојша Башић
Писац сценарија: Радослав Павловић
Сценограф: Дејан Анђелковић
Редитељ: Марко Маринковић
Костимограф: Невена Миловановић
Извршни продуцент: Зоран Јанковић
Монтажер: Бранислав Годић
Композитор: Драгољуб Илић

број коментара 1 пошаљи коментар
(уторак, 13. феб 2018, 19:51)
М.Пауновић Панчево [нерегистровани]

НАЈБОЉА СЕРИЈА

Ово је убедљиво најбоља серија коју је РТС припремио у последњих 20 година. Пуна динамике и хумора, леп приказ села у Србији, односа традиције и модерних тенденција у сеоској породици, уз осврт и на дешавања у друштву. Одличан сценарио Павловића и режија Маринковића, уз зналачку поделу улога ... Браво за РТС! Дајте нам овакве серије и овакав приказ села...Тужан сам док гледам Глоговца, несумњиву легенду нашег глумишта.