ТВ лица: Тања Бошковић, 1. део

На питање шта се променило у њеном животу за деценију колико је прошло од претходног гостовања у емисији ТВ лица,Тања Бошковић уз осмех одговара да је званично отишла у пензију иако игра више од 20 представа месечно, оженила сина и почела да глуми у једној представи заједно са ћерком.

Гледаоци ће имати прилику да се увере како дивно функционишу Тања и њена ћерка Лана Караклајић на сцени, али и у приватном животу. Глумице су дочекале Тању Петернек у гардероби коју деле у "Звездара театру" пред педесето извођење представе "Велики талас" а затим су показале колико уживају и добро се забављају у духовитим заједничким сценама, баш као и док су примале честитке од колега на прослави поводом јубилеја.

Подсетићемо гледаоце инсертом из архиве како је Тања пратила Лану на пријемни испит и просула воду за њом пожелевши јој срећу, а онда ћемо их поново видети заједно у стану пуном успомена са Ђорђевог венчања уз Тањину причу о изазовима родитељства, начину живота, носталгији и љубави према Србији, младим глумцима и тешкоћама са којима се суочавају, али и Ланину причу о кастинзима, страховима које је савладала, о иновативним одговорима на питање које јој непрекидно постављају како је бити ћерка познате глумице, о новим генерацијама и њиховим циљевима.

Аутор: Тања Петернек

број коментара 0 пошаљи коментар
ТВ лица: ... Kао сав нормалан свет ТВ лица: ... Kао сав нормалан свет

Аутор:
Тaтjaнa Пeтeрнeк Aлeксић

„Тв лица …као сав нормалан свет,, је на програму РТС-а десет сезона. За то време око 300 личности из јавног живота показало је да успех и популарност нису успели да их промене. [ детаљније ]