ТВ лица: Бранко Милићевић Коцкица

Бранко Милићевић је обележио детињство многих генерација које су стасавале гледајући легендарни ТВ серијал у чијој репризи данас уживају неки нови клинци.

Иако Бранко нерадо учествује у ТВ емисијама ,без проблема је пристао на чак три дана снимања које је почело у Београду, а завршено је у Бања Луци присетивши се прве емисије у серијалу ТВ лица... као сав нормалан свет у којој је био гост пре 15 година.

Уочи премијере у "Позориштанцу Пуж" Тања Петернек га је преслишавала текст, а његова супруга Слободанка Цаца Алексић говорила је о њиховом заједничком животу, о креативним бурама и великој љубави која траје пола века ,о легендарним представама у Атељеу 212 које су заједно радили, али и о одлуци да никада не одустану од стваралаштва за децу. Уз буран аплауз завршена је још једна премијера, а затим је све спаковано у комби и кренули су пут Републике Српске.

У дивном амбијенту малих воденица у Крупи на Врбасу Бранко је показао да га не напушта истраживачки дух направивши ситуацију као са снимања "Коцкице" улазио је у млин, испитивао какво је брашно, представио нам Ђоку Млианара код кога увек сврати, али је и говорио нежно и надахнуто о деци из "Коцкице" о Каји Жутић која није учествовала на снимању јер није доручковала, па је била кажњена, али је много година касније играла у "Пужу" и то неваљалу принцезу, испричао је какав је он био као клинац и зашто је живот посветио деци верујући да доброта може да се учи баш као што кажу стихови завршног сонга једне њихове песме "Бићу добар сваког дана, трудићу се снажно".

Аутор: Тања Петернек Алексић

број коментара 1 пошаљи коментар
(субота, 28. окт 2017, 16:11)
Ana [нерегистровани]

Hvala

Predivni i neponovljivi- Caca i Branko. ❤

ТВ лица: ... Kао сав нормалан свет ТВ лица: ... Kао сав нормалан свет

Аутор:
Тaтjaнa Пeтeрнeк Aлeксић

„Тв лица …као сав нормалан свет,, је на програму РТС-а десет сезона. За то време око 300 личности из јавног живота показало је да успех и популарност нису успели да их промене. [ детаљније ]