Орлови туђег неба

Да ли бисмо са Арнаутовићем, Драговићем, Марином и Кркићем у репрезентацији сада маштали о полуфиналу Светског првенства?

Све би било другачије да није Срба из дијаспоре. Прво Марка Арнаутовића, који је сам победио Србију у Бечу а онда и Александра Пријовића, који је голом на Маракани умирио нацију. Како то да Арнаутовић игра за Аустрију а Пријовић за Србију, ко одлучује, ко преговора, шта пресуђује?

Како су Хрвати успели да скоро сви играчи из њихове дијаспоре играју за Хрватску а у Србији је Пријовић изузетак. И да ли бисмо са Арнаутовићем, Драговићем, Марином и Кркићем у репрезентацији сада маштали о полуфиналу Светског првенства?

И муфтија србијански Абдулах Нуман воли фудбал, на Дорћолу га је, још док се звао Иван Трифуновић дриблао велики Драгослав Шекуларац с којим је остао пријатељ. Као Иван растао је у породици која је поштовала краља а са 19 година отишао је у Индију да пронађе истину. Како је постао Абдулах, шта га је привукло у Исламу и како то да муфтија србијански живи у Аустралији?

У Око магазину поред ове две - погледајте и причу о историји капитализма кроз интервју са једним од највећих социјалних историчара данашњице Јиргеном Коком.

Уредник емисије: Горислав Папић

број коментара 1 пошаљи коментар
(четвртак, 12. окт 2017, 16:39)
anonymous [нерегистровани]

Komentar

Moram javno da pohvalim Gorislava Papića i čitavu ekipu emisije Oko.

Око Магазин Око Магазин

Аутор:
Горислав Папић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]