РТС ординација

Друга емисија друге ТВ сезоне емисије "РТС ординација" понудиће проверене информације и одговоре на нове четири занимљиве теме: разрокост, штетна зрачења, мезотерапија косе и здрави намази.

У првом блоку РТС ординације за нацију биће речи о разрокости. Страбизам, како се још назива разрокост, поред психичких и естетских проблема може да створи и озбиљне проблеме са видом. Када се очи оперишу и колико је операција компликована, објасниће др Милорад Љутица, офталмолог и страболог. Глумица Ања Мит отворено ће говорити о томе колико јој је сметало то што јој је једно око "шетало" али и како је решила своју разрокост.

"Истине и заблуде": о штетним зрачењима која нас окружују, разјасниће лекар интегративне медицине, др Слободан Дуњић. Чућете шта поред мобилног телефона може да смета здрављу, али и шта би требало радити да се лоши ефекти избегну.

Др Милена Станојевић, трихолог, показаће у РТС ординацији и објаснити шта је мезотерапија косе и за кога је та метода корисна. С обзиром да је класична мезотерапија убризгавање корисних материја у кожу, видећете и да ли је процедура на кожи главе иста као и на лицу и телу, али и да ли цела процедура боли.

У сегменту емисије "Храна као лек", нутриционисткиња Ивана Јовановић припрема здраве намазе - и слане и слатке.

Аутор и водитељ: Марија Поповић

 

број коментара 0 пошаљи коментар