САТ: Патрола до Херцег Новог преко Босне и Херцеговине

Овога пута екипа емисије САТ показује нешто мање оптерећен правац преко Босне и Херцеговине до Херцег Новог, као и многе занимљивости које на овом путу заиста треба видети и доживети.

Од скретања са Ибарске магистрале пре Златибора, детаљно показују Јокино врело, Дрвенград, Мокру Гору, Шарганску осмицу, наравно гранични прелаз и све што је важно за улазак у Босну и Херцеговину. Посебну атракцију представља Вишеград са ћупријом, Андрићградом и бањом Вилина Влас. Наравно, сазнаћете какав је пут, какве вас опасности чекају на појединим деоницама, какви су прописи и казне, цене горива и све друго што човека на таквом путу може занимати.

Видећете и чувено Тјентиште, које је почело са увођењем туристичких садржаја, као и све лепоте, занимљивости и опасности на даљем путу преко Чемерна, Гацког, Билеће до Требиња, које нуди толико занимљивости да их екипа САТ-а није могла заобићи. Наравно, сазнаћете све што вас може занимати кад улазите у Црну Гору, а посебно шта туристе чека кад стигну у Херцег Нови: од садржаја у граду до чувених плажа на Луштици.

Све ово екипа САТ-а је урадила по свом провереном систему хвалимо-замерамо, зато верујемо да ће ова емисија бити изузетно занимљива.

Реприза емисије је понедељком на Другом програму у 14.00, а уредник и водитељ је Мирко Алвировић.

број коментара 4 пошаљи коментар
(недеља, 20. авг 2017, 12:37)
anonymous [нерегистровани]

Svjetla u Bosni

Koja svjetla su u Bosni obavezna po danu? Dali je dovoljno da su LED svjetla upaljena ili treba oboreno svjetlo?

(субота, 19. авг 2017, 21:59)
Bojan [нерегистровани]

Sugestija

Poštovani

Pratim redovno vaše emisije i mislim da su odlično urađene sa dosta korisnih informacija za nas koji putujemo kolima na more.
Primetio sam da se iz godine u godinu ponavljaju destinacije,a da se patrole snimaju samo do Crne Gore,Grčke i ređe Bugarske.
Zašto ne bi ste napravili patrolu naprimer do Rumunije za mesta Mamaja ili Konstanca,a koja su za nas iz Vojvodine mnogo bliža a po mom mišljenju vredna pažnje.
I još jedno pitanje: Zašto ne radite patrole do Hrvatskog ili Bosanskog primorja?

Sa poštovanjem

(среда, 16. авг 2017, 06:50)
mirko-alvirko [нерегистровани]

jedna od najboljih patrola

Ovo je jedna od najboljih patrola samo zbog posete Višegradu i Trebinju i zbog usputnih stajanja. Potrudite se da i na sledećim patrolama dajete više informacija o mestima kroz koje prolazite ili svraćate.

(недеља, 13. авг 2017, 13:22)
Slobodan Delic [нерегистровани]

Bijeljine

G.Alvirovicu patrola do herceg novog molim preko Bijeljine i Zvornika Sokoca Sarajeva

САТ САТ

Аутор:
Мирко Алвировић

Сви који траже актуелну и, пре свега, корисну информацију из области саобраћаја, аутомобилизма и туризма већ пуних 26 година окупљени су око емисије САТ, емисије и за возаче и за пешаке. [ детаљније ]