Мира Адања Полак и Ви

Гост емисије је проф. др Драган Сименуновић, који даје информације о томе које су земље сигурне за предстојећа летовања. На основу обавештајних података којима се располаже, важно је чути упозорења и процене стручњака о сигурности земаља у које се иде.

Проф. др Рајко Хрвачевић, интерниста и нефролог, указује на важне симптоме који не смеју бити занемарени приликом детаљних прегледа, јер одређени показатељи спречавању појаву инсуфицијенције бубрега. Често занемаривање одређених прегледа доводи до озбиљних оштећења бубрега.

Амбасадорка Индије Нариндер Чаухан говори о предстојећем скупу који је посвећен ајурведи, старом индијском лечењу које у први план ставља посматрање пацијента. Овај начин лечења добија све више присталице широм света и помаже у традиционалној медицини, допуњујући је.

У студију је Драгана Радаковић, оперска певачица која је професор на Музичкој академији у Београду, али је и реномирани уметник који наступа у оперским кућама широм света у којима својим сопраном добија запажене улоге. Њен недавни наступ у Сиднејској опери у Аустралији доводи је као госта у овај програм.

У Лондону постоји једна надалеко чувена радња која продаје храну и пиће из читавог света. Име Партриџис прославило је Велику Британију широм света, а почели су као мала породична радња за продају прехрамбених производа.

Дуго ниста нисте чули о Ђорђу Варди, који се из Париза преселио на Сент Барт, где својим талентом и умећем задивљује нове поклонике своје уметности аранжирања цвећа. Видећете његову цветну дописницу.

Видећете и изложбу која је у Паризу посвећена Џејмсу Бонду, свој седморици глумаца који су га до сада тумачили.

У студију су фотографије са пута по Индији Дејана Миланковића, путника и фотографа.

број коментара 1 пошаљи коментар
(субота, 07. мај 2016, 22:23)
Vera [нерегистровани]

Kurkuma

Postovana Miro.

Redovno pratim vase emisije,a prvi put pisem zbog komentara vase gosce.ambasadorke Indije.
Zabrinula me je njena izjava da u Beogradu ne moze da se nadje prah kurkume,jer se onda pitam sta koristim oko 2 godine? Kurkumu kupujem u prodavnicama zdrave hrane i redovno je koristim i kao zacin i kao lek.
Molim vas za malo vise informacija kod gdje ambasadorke.

Pozdrav,Vera