Мира Адања Полак и Ви

Мајкл Кирби амерички амбасадор у Србији крајем овог месеца одлази из Србије. Шта је научио у Србији? Шта је оно што ће памтити? У свом београдском дому током новогодишњих празника пред свој одлазак разговарао је са Миром Адањом Полак.

Ко ће да нас упозори на ризике када хоћемо да узмемо кредит, ко ће да нас подсети на одговорност потписа који стављамо на документ, о узетом кредиту као на чињеницу да кредит морамо и да вратимо.

Да ли постоје службе које се баве одвраћањем грађана о рискантним задуживањима. Гост у студију је Верољуб Дугалић, председник Удружења банака Србије.

Ових дана видели смо прилоге о руском ортопеду Дмитри Попкову који је спасао ногу дечаку посебном Илизаревом методом. У чему се састоји Илизаров метод и како се примењује, говориће др Бранко Стефановић из Ортопедске болнице на Бањици.

Слике и 400 дела Пикаса изложена су у париском Гран Палеу и та изложба је посебан светски догађај јер прати његов рад и постепено стварање мита о Пикасу.

Сећате ли се Титовог брода "Галеб"' којим је Тито пловио по свету. Где се данас налази тај брод, како он данас изгледа и шта се са њим дешава? Да ли тај брод има данас неку вредност? Ко је за њега заинтересован и да ли га треба сачувати.

Видећете наше једриличаре који су самостално наступили на међународном такмичењу "Катамаран куп-а" у Грчкој.

У студију су слике младих уметника којима је Нис арт фондација откупом на конкурсу указала поверење и охрабрила их у њиховим даљим плановима, подржавајући њихов таленат откупом и изложбама у протеклих десет година.

број коментара 1 пошаљи коментар
(недеља, 17. јан 2016, 13:05)
Zorica [нерегистровани]

Veroljub Dugalić i finansijska nepismenost

Poštovana gospodjo Miro,
Mnogi moji poznanici i ja smo duboko razočarani izjavama predsednika UB V. Dugalića, koji već duže vreme stvara, u javnosti, iskrivljenu sliku o kreditima u CHF a posebno o gradjanima koji su prevareni, opljačkani i poniženi od strane banaka ali i prethodne i sadašnje vlasti. U ime istine molim Vas da u emisiju pozovete i pretsednika Udruženja gradjana "Efektiva" kako bi ste čuli i drugu stranu. Od Vas kao profesionalca i pre svega plemenitog čoveka se to očekuje. S pozdravom i poštovanjem!