Мира Адања Полак и Ви

Права љубавна бајка

Читавог пута имала сам у мислима причу коју ми је испричала моја другарица из детињства да у Ченају некадашњем Мадрасу живи једна млада жена која се удала за Индијца.

Иако је пут био испланиран до танчина отишла сам због Данијеле Бандари на потпуно други крај Индије. Упознала сам једну младу жену која се из Новог Сада отиснула у Азију где је срела свог будућег мужа Ранвира Бандарија који је био на челу најпознатијег и највећег хотела у Индији.

Ранвир Бандари запазио је Данијелу када је био пословно у Непалу са својим пријатељима да игра голф, запазио је њене велике организаторске способности понудио јој посао.

Тако су се упознали...

Данијела је великипознавалац индијске културе, бави се хипнотерапијом, воли да помаже људима, Индију је заволела и то је сада земља у којој живи и ради.

Са својим мужем среће много значајних људи, пише за часописе у Индији, а често и њу интервјуишу као особу која познаје људску душу.

Данијела и Ранвир Бандари причају своју причу.

број коментара 5 пошаљи коментар
(недеља, 01. мар 2015, 06:52)
DejanD [нерегистровани]

Bas tako

Fenomenalno, poucno, inspirativno.

(субота, 28. феб 2015, 20:26)
Kolaric Olga [нерегистровани]

mama

Svedok sam da zaista prosto izniknu tako sjajne ,posebne,a nadasve hrabre devojke,Moja cerka je svoju zanimljivu pricu pocela na Havajima,sada u Holivudu,i nezaustavljiva u svojim interesovanjima,Meni fali pola moga tela.ali njena sreca,ono sto cini,sto daje ljudima daje mi snagu,neverovatnu energiju i divnu,mirnu starost,svaka im cast....

(субота, 28. феб 2015, 17:41)
Mimi [нерегистровани]

divno

divna emisija,mislim da imate prelepe utiske sa tog puta..i ja sam uzivala..Hvala na lepoj emisiji..njima dug i srecan zivot kao i do sada

(субота, 28. феб 2015, 16:24)
anonymous [нерегистровани]

o

Danas je bilo posebno uzivanje

(субота, 28. феб 2015, 14:58)
anonymous [нерегистровани]

Tanja

Fenomenalna emisija. Uzivala sam u svakom trenutku. I vrlo, vrlo edukativna.