Интервју: Томислав Николић

Председник Републике за РТС ће говорити о последицама поплава, све компликованијој спољнополитичкој ситуацији, стању у медијима и стогодишњици Сарајевског атентата.

Овде можете прочитати краћу, текстуалну верзију емисије
Интервју: Томислав Николић
 

По мишљењу председника Србије Томислава Николића ванредна ситуација још увек траје и трајаће све док и последњи објекат оштећен у недавним катастрофалним поплавама не буде обновљен. Када ће то да буде? Како оцењује понашање државе за време те природне катастрофе а како понашање грађана?

Због чега није отишао на инаугурацију новог председника Украјине Петра Порошенка, да ли нам сукоби у Украјини и Сирији заправо цртају нове односе моћи у светској политици?

Где је позиција Србије у новим глобалним распоредима моћи?

Шта очекује од посете председника Владе Србије Александра Вучића Немачкој а шта од посете председника Белорусије Александра Лукашенка Србији?

Шта су највећи проблеми српских медија?

Где ће да буде за 28. јуна 2014, где је Србија сто година после Сарајевског атентата а колико је свет век касније другачији?

Аутор емисије: Горислав Папић.

број коментара 3 пошаљи коментар
(уторак, 10. јун 2014, 14:29)
Borislav Marić [нерегистровани]

Veća podrška zaštiti prava novinara


Pratim raspravu o cenzuri i uočio sam da se očekuje veća podrška svih a pogotovo javnih servisa i ustanova, zaštiti prava novinara, koja se nečesto spominju.

(уторак, 10. јун 2014, 13:29)
Borislav Marić [нерегистровани]

Redovna primanja većine građana


Upravo tako, za državu i građane su neuporedivo bitnija redovna primanja većine građana od neredovnih visokih primanja.

(уторак, 10. јун 2014, 13:05)
dijaspora [нерегистровани]

porosenko

mislim da Nikolic nije u pravu kad kaze da je Porosenko pripadnik ruske pravoslavne crkve. Koliko znam on je pripadnik kijevske pravoslavne crkve, a i to je samo nominalno, posto on kao i vecina ukrajinaca , spada u ateiste, barem sto se prakticne strane tice.