Интервју: Александар Вучић

Ко ће победити у судару Мишковића и државе? Ко изазива свађу између Вучића и Николића? Стиже ли новац из Емирата? Чекају ли Србију избори на пролеће? О томе први потпредседник Владе Александар Вучић говори за РТС.

Овде можете прочитати краћу, текстуалну верзију емисије
Интервју: Александар Вучић
  

Крај календарске године не доноси затишје на српској политичкој сцени. Напротив. Нова, реконструисана Влада Србије избројала је првих сто дана, па да ли је саговорник РТС-а задовољан радом, пре свега нових министара? Ко је заслужио прелазну оцену? Хоће ли бити смена у Влади или само у локалним самоуправама и појединим предузећима?

Шта се дешава у нашој највећој партији - Српској напредној странци?

Да ли можда у реченицама Владимира Цвијана препознаје рукопис Мирослава Мишковића?

Уочи изгласавања буџета, каква је економска ситуација у Србији? Шта јој је неопходно за опоравак? Можемо ли ускоро очекивати нове инвестиције из Емирата?

Да ли ћемо с почетка пролећа имати само београдске изборе или ће можда избори у престоници бити тек увод у оне најбитније, парламентарне изборе?

То су само нека од питања за првог потпредседника Владе Србије и председника Српске напредне странке Александра Вучића.

Аутор емисије: Горислав Папић.

број коментара 12 пошаљи коментар
(уторак, 17. дец 2013, 23:17)
anonymous [нерегистровани]

Замајавање

Какво замајавање народа! Пројекти: градови на води, мостови преко воде, путеви близу воде... а народ нема шта да једе, мртва производња, готово ништа не ради- какав апсурд!! Умјесто да се окрену Русији они губе време око Емирата и шеика, па зар ти Вучићи 500 годишње ропство под Турцима није показало какве су у суштини намере шеика, емира, султана, везира... према овом народу!

(петак, 13. дец 2013, 11:55)
KRUSKOVACA [нерегистровани]

Интервју: Александар Вучић

Svim gradjanima Srbije je veoma drago sto je Aleksandar Vucic uspeo da ostvari kontakt sa Emiratima. Seik je prepoznao Srbiju kao pouzdanog partnera i plodno tle bukvalno i figurativno i ovim zajmovima nam ucinio veliku uslugu, nadam se i projektima koji ce biti jednako veliki i vazni. Projekat Beograd na vodi je veoma interesantan jer ce grad postatit lider u regionu, zaposlice se veliki broj radnika.

(четвртак, 12. дец 2013, 23:24)
anonymous [нерегистровани]

Darko Dare

Lepo izlaganje gospodina Vučića koje iako skromne ulivaju poverenje građanima u ekonomski prosperitet privrede.

(четвртак, 12. дец 2013, 21:00)
GoranB [нерегистровани]

Dosta

Cvijan je zadnjih par nedelja dobio vise prostora u medijima nego sto zasluzuje...Zeli po svaku cenu da zadrzi paznju javnosti te se stoga oglasio kao navodni protiv kandidat Vucicu....ispucao je se tako da nezasluzuje prostora u vecerasnjoj emisiji...

(четвртак, 12. дец 2013, 19:49)
Graje [нерегистровани]

Ekonomski prosparitet

Vladimir Cvijan ne bi trebalo da uopšte bude tema u večerašnjoj emisiji. RTS bi trebalo na malo drugačiji način da napravi koncepciju večerašnje emisije. Drago mi je da biti govora o sklopljenom ugovoru sa UAE o ulaganju u sistem za navodnjavanje poljoprivrednog zemljišta i razvoja naše poljoprivrede, proizvodnje i industrije. Članovi SNS nikada neće podržati kandidaturu Vladimira cvijana, niti će članovi glasati za Vladimira Cvijana.

(четвртак, 12. дец 2013, 19:47)
mika [нерегистровани]

bolji dani

Srbiju i sve nas cekaju bolji dani. Pre toga morace mnogo vise da se radi i stedi.I kao i u obicnom zivotu posle mnogo rada i napora mora da dodje i rezultat toga rada.

(четвртак, 12. дец 2013, 19:41)
Dare 90 [нерегистровани]

Pravda

Vucic, covek od poverenja, samo napred lepa buducnost je pred nama!

(четвртак, 12. дец 2013, 19:41)
sofija [нерегистровани]

ugrozeni

Ima mnogo onih koji su ugrozeni Vucicevom beskompromisnom borbom protiv korupcije i kriminala. I zato oni dizu glavu i svim silama pokusavaju da ostanu na pozicijama koje su zauzeli proteklu deceniju. Nece se nista vratiti na staro jer Vucic nije sam narod je iza njega.

(четвртак, 12. дец 2013, 19:30)
Miloš [нерегистровани]

Novi poslovi

Nadam se da ćemo večeras saznati razloge posete šeika Muhameda. Nadajmo se nekom novom ugovoru.Svaki znači dodatno zapošqavawe.

(четвртак, 12. дец 2013, 16:02)
Maja Danilovic [нерегистровани]

Podrska

Srbija gotovo da ne pamti vreme odgovorne drzavne politike i odgovorne vlasti i politicara i zato je Srpska napredna stranka sa Aleksandrom Vucicem na celu poslednja sansa za zaustavljanje drzavnog,ekonomskog i nacionalnog proadanja.Verujem da svoju misiju uspesno sprovesti,naravno ne preko noci jer su problemi teski i brojni ali postepeno do uspeha ce se svakako stici.